Acasa

DE CE NOI?

Înfiintata in anul 1992 ca raspuns la cererea de pe piata de profil din Romania, referitor la piese prelucrate prin aschiere, unicat sau de serie limitata, firma s-a dezvoltat astfel incat acum poate realiza operatii de prelucrare complexe, dispunand de masini si utilaje clasice, dar si de utilaje moderne cu comanda numerica.

Producem piese unicat de complexitate ridicata, inclusiv roti dintate dantura dreapta cat si roti lant, stante, matrite, dispozitive de masini unelte, verificatoare (SDV) si dispozitive de control.

Executam o gama larga de dispozitive, proiectarea este realizata de noi sau de clienti-in acest caz oferim consultanta atat in proiectarea cat si din punct de vedere functional.

Clienți

[cshero-clients-carousel rows=”3″ max_slide=”5″ item_slide=”8″ width_item=”140″ margin_item=”0″ auto_scroll=”0″ show_nav=”0″ show_pager=”0″ crop_image=”1″ width_image=”120″ height_image=”100″ show_client_title=”0″ show_link=”0″]

Oferim soluții personalizate pentru fiecare companie!

[vc_button title=”CONTACT” type=”btn btn-primary” button_align=”right” href=”/contact”]

Servicii

1. Taierea pe fir

Taierea pe fir , o executam pe masina CNC ,de inalta precizie.Executam roti dintate dantura dreapta , pineoane,piese cu conicitati diferite, cu forme diferite.

electroeroziune

2. Prelucrarea prin electroeroziune

Prelucrarea prin electroeroziune, pe masina CNC, unde se pot realiza prelucrari de precizie pe materiale cu duritatea ridicate dar si tratate termic

Soluții tehince, proiectare și realizaraea produselor pentru atingerea obiectivelor dvs.!

[vc_button title=”CERE O OFERTĂ” type=”btn btn-primary” button_align=”right” href=”/contact”]

3. PRELUCRARE PRODUSE CNC

Prelucrarea produselor de serie pe masina de frezat HAAS CNC

prelucrare cnc